Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Χριστούγεννα & Θεοφάνεια στο Μέτσοβο, 4 ημέρες

Χριστούγεννα & Θεοφάνεια στο Μέτσοβο, 4 ημέρες




Χριστούγεννα & Θεοφάνεια στο Μέτσοβο, 4 ημέρες
Αναχωρήσεις 24/12, 5/1.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ - ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ


1Η ΗΜΕΡΑ
: Αναχώρηση από Αθήνα στις 7.45 π.μ., στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ, γεύμα προαιρετικά στην Καλαμπάκα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη των Ιωαννίνων και το πολύ σπουδαίο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΗ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη και γεύμα προαιρετικά. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο για δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και άλλη μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την 'περιπλάνηση' μας στο γύρω ορεινό όγκο. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τη χιονισμένη Πίνδο και ακολουθεί η ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5.02 μ., από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ και την περιοχή της Λαμίας.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο 195€ 

Παιδικό*  175€
Μονόκλινο ---€
*σε τρίκλινο έως 12 ετών

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*    Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*    Διαμονή - 3 διανυκτερεύσεις - στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
*    3 πρωινά.
*    3 δείπνα σε παραδοσιακή ταβέρνα.
*    Αρχηγός - συνοδός.
*    Φ.Π.Α.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου