Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σέρρες - Σαντανσκι - Λίμνη Κερκίνης

Σέρρες - Σαντανσκι - Λίμνη Κερκίνης


Σέρρες - Μπάνσκο - Κερκίνη, 4 ημέρες
Αναχωρήσεις 24 & 31/12, 5/1.


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας, και προσπερνώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στις ΣΕΡΡΕΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στο Ακριτοχώρι Σερρών, με μοναδική θέα στη λίμνη της Κερκίνης και το όρος Μπέλες. Ακολουθεί επίσκεψη στην κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και μια βόλτα προαιρετικά με βάρκα στη λίμνη (καιρού επιτρέποντος) μέχρι το φράγμα Λιθότοπου θα κλείσει την ημέρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΜΠΑΝΣΚΟ, με το γνωστό ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Στο χρόνο παραμονής μας θα έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε τα χιονισμένα τοπία και να γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η 'νύφη του Θερμαικού', η όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Προαιρετικό γεύμα στην περιοχή της Λάρισας και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με μια ακόμη ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Δίκλινο 185€
Παιδικό*  140€
Μονόκλινο 260€

*σε τρίκλινο έως 12 ετών


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
*   Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*   Διαμονή - 3 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ.
*   3 πρωινά σε μπουφέ.
*   3 δείπνα.
*   Αρχηγός - συνοδός.
*   Φ.Π.Α.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου