Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Καστοριά - Πρέσπες - Νυμφαίο

Καστοριά - Πρέσπες - Νυμφαίο

Καστοριά-Φλώρινα-Πρέσπες-Νυμφαίο, 3 ή 4 ημέρες
Αναχωρήσεις 24 & 31/12, 6/1.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Ενδιαφέρουσα και η σημερινή μας εκδρομή. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στη ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ και ακολουθεί το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ". Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα αλλά και να επισκεφθούμε την αγορά με τα τουριστικά καταστήματα, για σουβενίρ ή διάφορα είδη γουναρικών δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα, 6 - 8/1/17, αφαιρούνται οι επισκέψεις και οι παροχές της 3ης ημέρας.










ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*    Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*    Διαμονή - 2 ή 3 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο EUROPA 4* στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
*    2 ή 3 πρωινά.
*    2 ή 3 δείπνα. Εορταστικά τα δείπνα 24 & 31/12.
*    Αρχηγός - συνοδός.
*    Φ.Π.Α.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου