Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Όλυμπος - Βέρμιο

Όλυμπος - Βέρμιο


Γιορτές στον Όλυμπο & το Βέρμιο, 4 ημέρες
Αναχωρήσεις 24 & 31/12.

ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΧΙΟΝΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟΣ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ και συνεχίζουμε, προσπερνώντας την πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ μέσω ΤΕΜΠΩΝ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, θα φθάσουμε στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό και τη Θεσσαλονίκη. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, όπου θα έχουμε δείπνο, διασκέδαση και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μια υπέροχη εκδρομή ξεκινά. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ, για να ακολουθήσει το χιονοδρομικό κέντρο τρία - πέντε πηγάδια στο όρος ΒΕΡΜΙΟ, όπου θα μας δοθεί ευκαιρία να χαρούμε το χιονισμένο τοπίο. Λίγο αργότερα στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ της ΝΑΟΥΣΑΣ, θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, περίπατοι στην πλατεία Αριστοτέλους και το πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με μικρή παράκαμψη στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα. Συνεχίζουμε για Αθήνα, με στάση στην περιοχή της Λαμίας. 'Αφιξη νωρίς το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο   185€
Παιδικό*  1ο παιδί: 50€  
2ο παιδί:    135€ 
Μονόκλινο 250€
*σε τρίκλινο έως 12 ετών


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*    Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
*    Διαμονή - 3 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4* sup στη ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.
*    Πρωινό καθημερινά.
*    Δείπνο καθημερινά. Τα δείπνα 24 & 31/12 αποτελούν μέρος της ημιδιατροφής και είναι εορταστικά με ζωντανή μουσική.
*    Αρχηγός - συνοδός.
*    Φ.Π.Α.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου