Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Βόλος-Γύρος Πηλίου

Βόλος-Γύρος Πηλίου


Βόλος - Γύρος Πηλίου, 3 ή 4 ημέρες
Αναχωρήσεις 24 & 31/12.

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARK


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και λίγο αργότερα επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό, γεύμα προαιρετικά. Απογευματινό ελεύθερο για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορίτικα χωριά. Η διαδρομή μας περνά από τις ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα έχουμε ανάλογη στάση και συνεχίζεται για τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, το πιο γνωστό και το πιο τουριστικό χωριό του ανατολικού Πηλίου, παραδοσιακός οικισμός χτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση - επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΧΑΝΙΑ, τελευταίο σταθμό της σημερινής μας διαδρομής, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ για ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛAΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα ο γύρος του Πηλίου πραγματοποιείται τη 2η ημέρα και περιλαμβάνει τις επισκέψεις και των δύο ημερών.





ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
*  Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*  Διαμονή - 2 ή 3 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PARK 4*.
*  2 ή 3 πρωινά.
*  2 ή 3 δείπνα. Εορταστικά (D.J.) τα δείπνα στις 24 & 31/12.
*  Αρχηγός - συνοδός.
*  Φ.Π.Α.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου