Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Καρναβάλι Νίκαιας 9 ημέρες

Καρναβάλι Νίκαιας 9 ημέρες

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ 9ημ.


Μιλάνο, Νίκαια, Εζ, Μονακό, Μόντε Κάρλο, Κάννες, Σαν Πολ Ντε Βανς, Γένοβα, Πάρμα.

21 Φεβρουαρίου – 01 Μαρτίου ’17

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) – ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛANO
Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο, συνώνυμο της ιταλικής μόδας.. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο.  Στην πανοραμική περιήγηση θα δούμε το κάστρο των Σφόρτσα, τον περίφημο Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο), την κομψή Στοά Βιττόριο Εμμανουέλε και την πιο διάσημη λυρική σκηνή του κόσμου, τη «Σκάλα». Χρόνος ελεύθερος.

4η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΝΙΚΑΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο των γαλλικών ακτών της Μεσογείου, τη Νίκαια. Με την άφιξη μας, θα κάνουμε μια πανοραμική περιήγηση στη διάσημη παραλιακή Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, όπου μπροστά στο ξενοδοχείο «Negresco» έκανε τις βόλτες της η αγγλική αριστοκρατία του 19ου αιώνα, και θα περπατήσουμε στην πανέμορφη Πλατεία Μασενά, και την παλιά πόλη με το δικαστικό μέγαρο, την Όπερα, τον Καθεδρικό της Αγίας Ρεπαράτης κ.λπ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στη Νίκαια.  Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΕΖ – ΚΑΝΝΕΣ – ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ – ΜΟΝΑΚΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό Εζ, όπου θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων. Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, με το παλάτι των Μονεγάσκων, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη διάσημη συνοικία της πόλης-κράτους, το Μόντε Κάρλο, με το διεθνώς γνωστό καζίνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΣΑΝ ΠΟΛ ΝΤΕ ΒΑΝΣ – ΚΑΝΝΕΣ – ΝΙΚΑΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό μεσαιωνικό χωριό Σαν Πολ Ντε Βανς, που ενέπνευσε πλήθος ζωγράφων, συγγραφέων και ποιητών. Περιπλανηθείτε στα γραφικά καλντερίμια του, γεμάτα από μουσεία και γκαλερί και ανακαλύψτε τη γοητεία του. Αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής, τις Κάννες, με τη θρυλική Κραουαζέτ, την παραλιακή λεωφόρο με τους φοίνικες, τις πλαζ, τα ξενοδοχεία της Μπελ Επόκ, τις πανάκριβες μπουτίκ και το Μέγαρο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΓΕΝΟΒΑ - ΠΑΡΜΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Λιγουρίας, που είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ιταλίας, τη Γένοβα . Στην πανοραμική περιήγηση μας στο ιστορικό κέντρο της, που έχει ανακηρύχτηκε από την  Unesco Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, θα δούμε  πολλά παλάτια της παλιάς εποχής. Αναχώρηση για την  Πάρμα
πρωτεύουσα της επαρχίας Πάρμα, στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια. Η πόλη είναι γνωστή για τα αρχιτεκτονικά της αξιοθέατα, αλλά και για το Πανεπιστήμιο της Πάρμας, ένα από τα αρχαιότερα στον κόσμο. Η πόλη χωρίζεται στα δύο από έναν μικρό ποταμό, που φέρει και αυτός το όνομα Πάρμα. Σύντομη πανοραμική περιήγηση, μεταφορά
και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.




8η μέρα: ΠΑΡΜΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας/Πάτρας. Άφιξη αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη/Αθήνα. Αποβίβαση και μεταφορά στον τελικό προορισμό μας.

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο     595   €                           
Τιμή σε μονόκλινο                   770   €                          
Παιδικό (μέχρι 12 ετών )        465   €                          


Περιλαμβάνονται:
•    Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
•    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα/Ηγουμενίτσα – Ανκόνα – Ηγουμενίτσα/Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντους (ΑΒ4).
•    Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Hotel Apogia Nίκαια, Hotel holiday inn Garibaldi  Mιλάνο,  Hotel San Marco and Formula club Πάρμα)
•    Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου).
•    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
•    Έμπειρο Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας.
•    Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
•    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
•    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
•    Είσοδος στο Ωκεανογραφικό Μουσείο
•    Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
•    Checkpoint (20€)
•    Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων. (το άτομο τη βραδιά Μιλάνο 5€, Νίκαια 2,5€, Πάρμα  3€).


Σημείωση: Ξεναγήσεις και εκδρομές ενδέχεται να  αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου