Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Σέρρες - Σαντανσκι - Λίμνη Κερκίνης 4 ημέρες

Σέρρες - Σαντανσκι - Λίμνη Κερκίνης 4 ημέρες


ΣΕΡΡΕΣ   - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ -  ΣΑΝΤΑΣΚΙ - ΛΙΜΝΗ  ΚΕΡΚΙΝΗΣ  4ΗΜΕΡΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  23  &  30/12/17

1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ,  στάσεις στην περιοχή της Λαμίας  και  της  Λάρισας  και συνεχίζουμε, προσπερνώντας την πόλη  της Θεσσαλονίκης για  να καταλήξουμε στις ΣΕΡΡΕΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και με κατεύθυνση το ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίστασή των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ.  Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται  για  το  συνοριακό  σταθμό  του  Προμαχώνα, με  τελικό  προορισμό  τη  λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΣΚΙ. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ,  έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος  ελεύθερος για  περιπάτους στον  εμπορικό  πεζόδρομο  της  πόλης, γεύμα  προαιρετικά  και επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ. Το  βράδυ εορταστικό  δείπνο,  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και  μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος  σταθμός  η  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΤΙΜΙΟΥ  ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  στο  Ακριτοχώρι  Σερρών,  με  μοναδική  θέα  στη  λίμνη  της  Κερκίνης  και  το  όρος  Μπέλες.  Ακολουθεί  επίσκεψη  στη  ΛΙΜΝΗ   ΚΕΡΚΙΝΗΣ, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε  έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από την Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα  προαιρετικά  και μια  βόλτα προαιρετικά με  βάρκα  στη  λίμνη (καιρού  επιτρέποντος)   θα  κλείσει  την  ημέρα  μας   με τις  καλύτερες  εντυπώσεις. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας,  χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η  ‘νύφη  του  Θερμαικού’ η όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Προαιρετικό γεύμα   στην περιοχή  της  Λάρισας και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ,   με  την  τελευταία  μας  στάση  σε  καφέ  της  Εθνικής  οδού  στην  περιοχή  της  Λαμίας,  άφιξη   το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ   ΣΤΟΝ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ


ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

*    Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*    Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  PHILIPPOS  XENIA 4*  στην  πόλη των ΣΕΡΡΩΝ.
*    Ημιδιατροφή, τρία  πρωινά  σε  μπουφέ  και  τρία  δείπνα (Εορταστικά τα δείπνα, 24 & 31/12).
*    Αρχηγό – συνοδό.
*    Φ.Π.Α.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου