Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Βιέννη 5 ημέρες

Βιέννη 5 ημέρες




Βιέννη
Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ
Αναχωρήσεις : 15/02
5 ημέρες



1η μέρα: Αθήνα – Βιέννη (ξενάγηση)

Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ανάκτορο Σενμπρούν. Μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για να επισκεφτείτε το ιστορικό κέντρο. Αξιοσημείωτη είναι η παλιά ελληνική συνοικία στο κέντρο της πόλης με τον ναό του Αγίου Γεωργίου, της Αγίας Τριάδας και τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα. Μην παραλείψετε να δειπνήσετε σε ένα από τα περίφημα κελάρια και να απολαύσετε την αυστριακή κουζίνα.

2η μέρα: Βιέννη & Βιεννέζικα δάση
Πρόγευμα. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στα Βιεννέζικα Δάση. Όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, εκεί όπου εκτυλίχθηκε το ερωτικό δράμα του πρίγκιπα Ιωσήφ και της Μαρίας Βετσέρα. Επόμενος σταθμός η λουτρόπολη Μπάντεν. Επιστροφή στη Βιέννη και χρόνος ελεύθερος.

3η μέρα: Βιέννη - Σάλτσμπουργκ (προαιρετικά)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Εναλλακτικά προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ, πατρίδα του Μότσαρτ, που έχει επικρατήσει να λέγεται «πόλη της μελωδίας». Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ανάμεσά τους οι κήποι του Μίραμπελ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, ο ναός του Αγ. Πέτρου, τα βασιλικά ανάκτορα, η εκκλησία των Καπουτσίνων κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές ή ακόμα για να απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα από το κάστρο της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη νωρίς το βράδυ.

4η μέρα: Βιέννη
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολυάριθμα μουσεία της Βιέννης, όπως την πινακοθήκη του ανακτόρου Μπελβεντέρε με έργα των Κλίμτ, Μονέ, Ρενουάρ, Βαν Γκόγκ, το μουσείο Αλμπερτίνα με ενδιαφέρουσες περιοδικές εκθέσεις και το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στον κόσμο που έχει στην κατοχή του περίπου 60.000 πίνακες ζωγραφικής. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο συγκρότημα μουσείων Μuseums Quartier, με παγκοσμίου ενδιαφέροντος εκθέσεις μοντέρνας τέχνης που περιλαμβάνει το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (MUMOK), το Κέντρο Τέχνης της καλλιέργειας, το Μουσείο Καπνού, το Μουσείο Λέοπολντ, το Ταντσκβαρτίρ, το παιδικό μουσείο Zoom, το μουσείο Επίπλων, την Kunsthalle Wien και το Κέντρο Μαθηματικών. Για το απόγευμα σας προτείνουμε καφέ στον Πύργο του Δούναβη με θέα σε όλη την Βιέννη αλλά και μία βόλτα στο πάρκο Πράτερ, θα σας μείνει αξέχαστη.

5η μέρα: Βιέννη - Αθήνα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.



Κόστος κατά άτομο
Αναχωρήσεις
Ξενοδοχείο
Early Booking
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδί
15/02
Austria Trend Ananas 4* ή παρόμοιο
365
395
+120€
315€


Περιλαμβάνονται:
•    Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα με Austrian
•    4 διανυκτερεύσεις στο Austria Trend Ananas 4* ή παρόμοιο
•    Πρωινό μπουφέ καθημερινά
•    Ξενάγηση στην πόλη & εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση
•    Μεταφορές/ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα 
•    Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
•    Τοπικός ξεναγός στη Βιέννη
•    Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλισης έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:
•    Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων €140
•    Είσοδοι σε μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
•    Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό



Πτήσεις
Ημ/νια
Από
Προς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα Άφιξης
Αριθμός Πτήσης
15/02
Αθήνα
Βιέννη
15.00
16.25
OS 802
19/02
Βιέννη
Αθήνα
10.20
13.35
OS 801


Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:
1.    Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
2.    Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
3.    Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
4.    Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
5.    Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
6.    Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
7.    Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
8.    Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου