Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Στρασβούργο 4 ημέρες

Στρασβούργο 4 ημέρες

Βόλτα στις Χριστουγεννιάτικες αγορές…..

Στρασβούργο

Μέλανας Δρυμός – Λίμνη Τίτιζε - Μπάντεν-Μπάντεν – Καταράκτες Τρίμπεργκ 4ημέρες

Αναχωρήσεις : 25/11, 05/12 & 12/12


________________________________________


1η ημέρα:   Αθήνα - Φρανκφούρτη - Στρασβούργο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την Aegean. Άφιξη και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη πόλη που εκτός από έδρα του Χρηματιστηρίου, τραπεζών και πολιτιστικό κέντρο της Γερμανίας θεωρείται δίκαια το «Μανχάταν» του Μάιντ. Λίγος χρόνος για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο Zeil που είναι η χαρά του shopping και επίσκεψη στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης. Αναχώρηση για το Στρασβούργο, άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: στις Χριστουγεννιάτικες αγορές του Στρασβούργου

Πρόγευμα και αναχώρηση για την περιπατητική ξενάγηση της πόλης  Εκεί δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναό της Notre Dame με ύψος 142 μ., αλλά και το εντυπωσιακό Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στην γνωστή κουκλίστικη «Μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια.χρόνος ελεύθερος για την βόλτα σας στην περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Μέλανας Δρυμός, λίμνη Τίτιζε, καταρράκτες & Triberg

Πρόγευμα και προορισμός μας ο Μέλανας Δρυμός και το σπάνιας ομορφιάς Μαύρο Δάσος με την καταπληκτική φύση. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες και πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου και θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτος με ψηλά κωνοφόρα δέντρα και ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Το οδοιπορικό μας περνώντας από γραφικές κοιλάδες θα καταλήξει αρχικά στην «πνιγμένη» στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στη συνέχεια στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας στην περιοχή Τρίμπεργκ. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού, για αυτό μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το τοπικό μουσείο, με εκθέματα της περιοχής του Μέλανα Δρυμού, ή κάποιο από τα πολλά καταστήματα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Στρασβούργο.

4η ημέρα: Στρασβούργο – Μπάντεν Μπάντεν Φρανκφούρτη - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν Η ξακουστή αυτή λουτρόπολη είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά και το Καζίνο, κτίριο «κόσμημα» της πόλης, με τους ολάνθιστους κήπους & τον ποταμό Όος που την διαρρέει. Κατόπιν αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:
•    αεροπορικά εισιτήρια με Aegean προς και από Φρανκφούρτη
•    3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Holiday Inn Strasburg Center 3*
•    Μπουφέ πρωινό
•    μεταφορές από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
•    εκδρομές όπως αναφέρονται στο ανωτέρω πρόγραμμα
•    αρχηγός του γραφείου
•    ταξιδιωτική ασφάλιση
•    ταξιδιωτικά έγγραφα

Δεν περιλαμβάνονται:
•    φόροι αεροδρομίου
•    είσοδοι στα μουσεία
•    ποτά στη διάρκεια των γευμάτων
•    ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό





Πτήσεις με Aegean
Αθήνα - Φρανκφούρτη    Α3 830    08.25    10,25
Φρανκφούρτη - Αθήνα    Α3 833    18.00    21.50












Σημαντικές Σημειώσεις – Παρατηρήσεις

•    Η σειρά των ξεναγήσεων στα προγράμματα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων τεχνικών λόγων διεκπεραίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά παράλειψη.
•    Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 14.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.
•    Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο τοποθετείται κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας ως 12 ετών. Συνεπώς το δωμάτιο δεν είναι το ίδιο ευρύχωρο με το δίκλινο.
•    Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ και νέου τύπου (με ημερομηνία έκδοσης μετά την 1/1/2007) ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν στην Πράγα.
•    Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 20 κιλά. Επιτρέπεται μόνο 1 χειραποσκευή ανά επιβάτη να φέρει εντός του αεροσκάφους. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.
•    Η τιμή συμμετοχής έχει  καθοριστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές στα μέσα μεταφοράς την περίοδο έκδοσης του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε επίσημη αύξηση επιβαρύνει  τους  εκδρομείς  και την αναφερόμενη επί του τιμοκαταλόγου τιμή συμμετοχής.
•    Τα παιδιά 2-12 ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
•    Οι φόροι αεροδρομίων ισχύουν τη στιγμή της έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση που υπάρχει αύξηση των φόρων ή του επίναυλου καυσίμων η επιβάρυνση καταβάλλεται από τον ταξιδιώτη.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου