Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Κωνσταντινούπολη 7 ημέρες οδικώς

Κωνσταντινούπολη 7 ημέρες οδικώς




7 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ


Aναχωρήσεις: 17/02 , 24/03


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ ( 790 ΧΛΜ )
Συγκέντρωση  στις  07.30 και αναχώρηση για Καμένα Βούρλα, όπου στάση για καφέ. Κατόπιν μέσω Λαμίας – Λάρισας θα μεταβούμε στον Πλαταμώνα για να γευματίσουμε. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (300 ΧΛΜ)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τεκιρντάγ. Άφιξη στην Πόλη, Επίσκεψη στο ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ για να προσκυνήσουμε στην ΖΩΟΔΌΧΟ ΠΗΓΗ και να δούμε τους τάφους των Πατριαρχών. τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο, διανυκτέρευση.


3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Ξενάγηση)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί και την βασιλική δεξαμενή. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ την περίφημη κλειστή αγορά της Πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.


4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Παναγία των Βλαχερνών. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας σε ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας [Κάχριε Τζαμί].  Το μεσημέρι προεραιτική συμμετοχή σε κρουαζιέρα στον ΒΟΣΠΟΡΟ . Δείπνο στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ (Κοντοσκάλι) σε παραδοσιακή, γραφική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.


5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – (ΒΟΣΠΟΡΟΣ) – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκιπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, όπου θα επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού, όπου και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, γεύμα σε ψαροταβέρνα. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα  μετάβαση στην περιοχή της πλατείας ΤΑΞΙΜ όπου θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο ΙΣΤΙΚΛΑΛ με τα πολλά εμπορικά μαγαζιά τα καφέ και τα εστιατόρια,  διανυκτέρευση.


6η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚAΒΑΛΑ (440ΧΛΜ)

Μετά το πρωινό, μετάβαση στην Συληβρία την γεννέτηρα του Αγίου Νεκταρίου Εν συνεχεία αναχώρηση για Ελλάδα. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ (650ΧΛΜ)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Θεσσαλονίκη όπου επίσκεψη και προσκύνημα στο Άγιο Δημήτριο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
•    Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. 
•    2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Α’ ή Β’ κατηγορίας στην Ελλάδα με πρωινό
•    4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη  με πρωινό & 4 γεύματα ή δείπνα.
•    Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό .
•    Αρχηγός – συνοδός. - Φ.Π.Α  - διόδια – διελεύσεις
•    Τα εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα



Τιμή συμμετοχής κατ’άτομο σε δίκλινο : 350€

Eπιβάρυνση μονόκλινου: 140€



ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

•    Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ,μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
•    Τα ιππήλατα αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

•    Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη ή Θεσσαλονίκη)
•    Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου