Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Άμστερνταμ – Βόλενταμ 5 μέρες

Άμστερνταμ – Βόλενταμ 5 μέρες




Άμστερνταμ


*    Κρουαζιέρα στα κανάλια/Δώρο του Γραφείου μας
*    Light Festival
*    Εκδρομή στο Zaanse Schans και το Βόλενταμ με γεύμα




1η μέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ, Ξενάγηση, Δώρο: Κρουαζιέρα στα κανάλια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με KLM για Άμστερνταμ. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", την Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, την πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, τον "πλωτό" Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια - Δώρο του γραφείου μας. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από  ξενοδοχεία NH BARBIZON PALACE 5* (www.nh-hotels.com), NH AMSTERDAM CENTRE 4* (www.nh-hotels.com), NOVOTEL CITY 4* (www.novotel.com). Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια, την γνωστή Red Light District.


2η μέρα: Άμστερνταμ, Ελεύθερη μέρα & βραδινός περίπατος στο Light Festival

Σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας (έξοδα ατομικά) για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών. Επίσης σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση). Το βράδυ δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Νταμ (μεταφορά κατ΄ ιδίαν) και μαζί με τον αρχηγό μας θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα το "AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL" (Κόστος 10€ κατ’ άτομο).


3η μέρα: Άμστερνταμ, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Ρότερνταμ, Ντελφτ, Χάγη)

Ελεύθερη μέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης, σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή (έξοδα ατομικά) στις φημισμένες πόλεις Ρότερνταμ, Ντελφτ και Χάγη. Το Ρόττερνταμ είναι το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Εκεί θα δούμε επιβλητικούς ουρανοξύστες, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια και τις κρεμαστές γέφυρες Willems και Erasmus. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, το Ντελφτ, η "Πόλη των Πριγκίπων", παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της. Είναι μία ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο και μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο "παλάτι της Ειρήνης", τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας, την Scheveningen. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα.


4η μέρα: Άμστερνταμ - Zaanse Schans - Βόλενταμ - Άμστερνταμ

Σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα.


5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα

Ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.




Σημειώσεις: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία λιγότερο ελεύθερη μέρα και το εξαήμερο πρόγραμμα μια επιπλέον ελεύθερη μέρα.
Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.








































Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων € 185 με KLM
Χριστουγεννιάτικο Δείπνο (μενού 4 πιάτων) στο εστιατόριο Haesje Class: € 55 κατ΄ άτομο



Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ με KLM
• Τρεις, τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας
• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
• Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός-ξεναγός
• Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου