Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ορεινή Ναυπακτία 3 ημέρες

Ορεινή Ναυπακτία 3 ημέρες

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ


Αναχώρηση 28/10.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση για καφέ στον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για τη μεγαλύτερη και κατά πολλούς γραφικότερη λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας. Η τριχωνίδα πήρε μάλλον το όνομα της από την αρχαία πόλη Τριχώνιο, κοντά στο χωριό της Γαβαλούς. Η λίμνη είναι εντεταγμένη στο δίκτυο Natura 2000. Θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ αλλά και το ΘΕΡΜΟ, με το πολύ σπουδαίο Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρηση για την πόλη του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για τον απογευματινό καφέ. Αργά το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τα γραφικά και καταπράσινα τοπία της ορεινής Ναυπακτίας. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα έχουμε στάση στην ΕΛΑΤΟΥ, ενώ στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά, το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου, ένα σύχρονο Μοναστήρι με συνεδριακό κέντρο, δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, Αγιογραφείο, Μουσείο ελληνορθόξης παράδοσης, Μουσείο Ναυμαχίας της Ναυπάκτου άλλα και μία υπερσύγχρονη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας για τις ανάγκες της Μονής. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο γραφικό ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, ενώ στην περιοχή της ΙΤΕΑΣ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μικρές στάσεις στην Αράχωβα και σε καφέ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο       Δίκλινο    Παιδικό*    Μονόκλινο

Naupaktos 3*    135€    120€          165€

*σε τρίκλινο (2 - 12 ετών)



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
*    Μεταφορά και περιήγηση με κλιματιζόμενο πούλμαν.
*    Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 3* στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
*    2 πρωινά.
*    2 δείπνα.
*    Αρχηγός - συνοδός.
*    Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου